Hirdetés

Kipróbáltuk a Mirror's Edge Catalyst bétáját! (2. rész)

|

Van még mit mutatnunk a Mirror's Edge Catalyst bétájából. Paca és EndreMan folytatják felfedezőútjukat a városban.

Hirdetés

Egyik szemem sír, a másik pedig könnyezik, amiért nem próbálgathatom a Mirror's Edge Catalyst bétáját. Ez a megtiszteltetés Pacának és Endrének jutott, de legalább csináltak nekünk még videókat, hogy ne maradjunk ki semmiből mi földi halandók sem.

A srácok belecsöppentek a sztoriba, és mindjárt azon akadtak fenn, hogy a képességfán még az ugrást is külön kell majd feloldani.

A történet és karakterfejlődés szempontjából lenne értelme, de egy olyan játékban, ami arról szól, hogy falon futunk és ugrálunk, meglehetősen problémás lehet ez a megoldás. Meglátjuk majd, hogyan is működik ez majd a játék végleges formájában, addig pedig nézzétek meg velem együtt, ahogy Paca végigrohan a gyönyörű városon (ahol minden autó pontosan ugyanolyan, de ezt írjuk be zord jövőképnek, és nem fejlesztői lustaságnak).

Amíg velünk együtt vártok a Mirror's Edge Catalyst megjelenésére, addig akár fel is iratkozhatnátok YouTube csatornánkra. Elszórakoztatunk mi majd titeket, amíg vártok (és persze utána is).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)