Hirdetés

Mitől annyira zseniális a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom? Derítsük ki együtt!

|

A mai livestreamben EndreMan megnézni, tényleg annyira elképesztő-e a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Hirdetés

A The Legend of Zelda: Breath of the Wild után valószínűleg keveseket lepett meg, hogy a folyatás, vagyis a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom is egészen kiválóan sikerült - erről árulkodik mazur tesztje, és a jelenleg 87 kritika alapján 96-on álló metascore.

Legújabb livestreamünkben most testközelből is megnézhetitek, milyen élményt nyújt a Tears of the Kingdom, a mai élő adásban ugyanis EndreMan a Nintendo frissen megjelent játékát fogja kipróbálni. 

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17:00-kor fog elkezdődni, és előreláthatólag nagyjából két órán át pörög majd benne a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom. 

Ha még csak véletlenül sem szeretnétek lecsúszni élő adásainkról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni, minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)