Hirdetés

Mitől különlegesek a Halo játékok járművei?

|

Nemrég videósorozatot indítottunk a Halo játéksorozat kapcsán, a legújabb részben a játékokban kipróbálható játékokról mesélünk.

Hirdetés

Folytatódik új videósorozatunk, melynek célja a teljes Halo széria történetének részletes bemutatása. A negyedik részben szakértőink, Sasa és Grath többek között arról is mesélnek, miért forradalmiak a Halo játékokban a járművek.

Míg más hasonszőrű címekben örültünk, ha néha be lehetett ugrani egy járgányba, a Halo kifejezetten a kezdetektől épített arra, hogy változatos járművekkel lehessen teljesíteni ezer és egy különböző módon az egyes pályaszakaszokat.

Hirdetés

A sorozat első részében az egész Halo univerzumról beszélgettek átfogóan a srácok, a másodikban a széria védjegyének számító kiváló MI-ről esett szó, a harmadikban pedig az új rész, vagyis a Halo Infinite került elő.

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)