Hirdetés

Mitől lett olyan jó a Dead Space remake?

|

A Dead Space remake-et akkor is érdemes elővenni, ha rongyosra játszottad anno az eredeti játékot.

Hirdetés

Holnaptól a Deluxe kiadás előrendelői már teljes erőbedobással pörgethetik a Hogwarts Legacyt, de biztosan sokan vagytok, akik az utóbbi idő másik nagy megjelenésére, a Dead Space remake-re pályáztok inkább (vagy esetleg arra is). Írott tesztünket már olvashattátok a játékról, most viszont megérkezett a videós beszámoló is.

A Motive Studio 2020-ban még az egész jó Star Wars: Squadrons miatt lehetett büszke magára, most viszont tényleg halmozottan is megemeljük előttük képzeletbeli kalapunkat. A Dead Space remake tükrében pedig még inkább nyugodtak lehetünk azért, mert ők dolgoznak az EA készülő Iron Man játékán is.

Hirdetés

Az alábbi videóban részletesen mesélünk nektek arról, hogyan sikerült az újragondolt Dead Space, és mennyire állja meg a helyét a klasszikus játéka remake-je 2023-ban.

Ha tetszett nektek ez a videó, akkor egy like-kal tudtok megjutalmazni minket, a csengettyűvel pedig azt biztosíthatjátok be, hogy a jövőben se maradjatok le hasonló tartalmakról, továbbá sosem késő feliratkozni. Ha esetleg támogatni szeretnétek minket, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet funkciót segítségével erre is lehetőségetek van. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)