Hirdetés

Kezdődik a vadászidény! - Monster Hunter: World LIVESTREAM

|

Itt az ideje, hogy elkezdjük levadászni a világ legnagyobb szörnyeit.

Hirdetés

A Monster Hunter sorozatnak eddig is elég nagy rajongótábora volt, a legújabb epizód azonban rengeteg olyan embert is berántott, akiknek korában eszébe sem jutott volna sárkányok lábnyoma után kajtatni.

Hirdetés

Kaci egyedül valószínűleg egy sárkánytojást sem tudna legyőzni, de éppen ezért csatlakozik hozzá Csirke, aki néhány napja már nyúzza a játékot, úgyhogy látott már ezt azt. Az ő tapasztalataival és Kaci szerencséjével remélhetőleg sikerül majd néhány bestia nyomára bukkannunk. Este 7-től élőben a GameStar YouTube csatornáján.

Ketten lehet kevesek lesznek egy ilyen feladatra, de ha csatlakoztok a feliratkozók táborához, akkor akár meg is úszhatják élve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)