Hirdetés

Monumentális videóban meséljük el nektek a Warcraft születését

|

Ez állt anno az 1994-es Warcraft: Orcs & Humans születésének hátterében.

Hirdetés

Ritkán hozunk össze ekkora videós projektet, ezért már jó előre szólni szerettünk volna nektek arról, hogy szeptember 17-én, vagyis jövő szombaton reggel 8-kor egy közel egyórás magyarázó videó fog élesedni a YouTube-csatornánkon. Az anyag a Warcraft: Orcs & Humans születéséről, és az odáig vezető útról mesélni, az alapjául szolgáló cikk szerzője pedig nem más, mint a magyar játékújságírás veteránja, Grath.

Grath saját oldalán a Retrolanden jelent meg eredetileg a Warcraft: Orcs & Humans cikk, ezt erre a linkre kattintva éritek el. Most pedig lehetőséget kaptunk Grathtől arra, hogy videót készítsünk az általa írt maratoni összefoglalóból. 

Hirdetés

Szeptember 17-én fog tehát élesedni az alábbi videó, semmiképp se maradjatok le róla!

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövő szombati videópremierről a YouTube-csatornánkon, mindenképpen iratkozzatok fel, és bökjétek be a csengettyűt is. Ha csatornataggá váltok, vagy használjátok a szuperköszönet funkciót, támogathatjátok is a munkánkat - ez természetesen teljesen opcionális.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)