Hirdetés

Moon Knight eredettörténetétől téged is elfog a szomorúság

|

Mi kifejezetten szerettük a Moon Knight sorozatot, most videóban mondjuk el, hogy egészen pontosan miért.

Hirdetés

Véget ért a Moon Knight széria, ami elvileg csak egy hatrészes minisorozat volt, nem nyilatkozott arról a Marvel, hogy esetlegesen folytatást is terveznének. Pedig a lezárás után ez simán adott lenne, nekünk pedig annyira bejött Holdlovag története, hogy boldogan meg is néznénk belőle még egy felvonást.

Több szempontból is érdekesen nyúltak az alapanyaghoz az alkotók, ezt az alábbi videóban fejtjük ki nektek részletesen.

Hirdetés

Azt viszont már most leszögeznénk, hogy remek döntés volt változtatni a főhős fiatalkorán, és azon a tragédián, ami miatt kialakult disszociatív személyiségzavarra, illetve színre léptek másodlagos személyiségei.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A képregényekben mindez teljesen másként alakult, a sorozatos megoldás azonban sokkal mélyebb, megrázóbb, szívszorongatóan szomorú lett. Nem hittük volna, hogy egyszer ilyet is látunk a Marvel-filmben vagy -sorozatban.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)