Hirdetés

Mortal Kombat 11 - végre bunyó közben is láthatjuk a Terminatort

|

Október 8-án már a Terminatort irányítva is péppé verhetnünk bárkit.

Hirdetés

Egy ideje tudjuk már, hogy a legendás T-800-as lesz a Mortal Kombat 11 következő DLC-karaktere, és bár ezúttal nem Arnold Schwarzenegger hangján szólal meg a Terminator, azért küllemét tekintve még mindig az osztrák tölgy szolgál mintaként a karakterhez. 

Hirdetés

Konsumable-ként már elérhető a Mortal Kombat 11-ben a legendás Terminator, hamarosan azonban a választható karakterek között is megtaláljuk majd a T-800-ast. A nemrég közzétett új gameplay trailer pedig azt is megmutatja nekünk, milyen trükkök lapulnak a halálosztó tarsolyában. Természetesen egy csomó filmes utalást kapunk ebben a rövid anyagban is, a Terminator kivégzése pedig több mint zseniális, már csak ezért is érdemes ráböknötök itt lentebb a nagy Play gombra. 

Október 8-án kerül be a Terminator a Mortal Kombat 11-ba, a következő DLC harcos pedig Sindel lesz, aki november 28-án érkezik a játékba. Jövőre számíthatunk majd a Kombat Pack két utolsó karakterére, januárban Joker, márciusban pedig Spawn csatlakozik a többiekhez. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)