Hirdetés

Most már tényleg befejezzük a Strayt

|

Semmi sem állhat EndreMan útjába, ma eljut egészen a Stray legvégéig.

Hirdetés

Immár negyedik alkalommal esik neki EndreMan a Straynek, és három epizóddal a hátunk mögött nem merünk mindent teljesen bizonyosan megjósolni, de több mint valószínű, hogy most már tényleg ez lesz a végigjátszás utolsó része, pont kerül a cica történetének végére.

Az adás ezúttal 18 órakor kezdődik, és tart, amíg tart - remélhetőleg egészen addig, míg kecsesen el nem kezd lefelé gördülni a játék stáblistája. 

Hirdetés

Az elmúlt három epizódot minden csatornatag visszanézheti, ha pedig nem akartok lemaradni a nagy fináléról, mindenképpen tartsatok velünk késő délután, kora este. 

Ha a jövőben sem szeretnétek lecsúszni az élő adásainkról, akkor remek megoldás feliratkozni a csatornánkra. Amennyiben még a munkánkat is támogatni szeretnétek, akkor a csatornatagság mellett a szuperköszönetet ajánljuk figyelmetekbe. Köszönjük, ha esetleg így tesztek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)