Hirdetés

Halloweeni Mozdulj Gamer túrára indultunk Kiss Imivel

|

Sikerült egy megfelelően hideg, nyirkos és szeles napot választani ahhoz, hogy megmozduljanak a gamerek. Imi és a csapat minden viszontagság ellenére feljutottak a kilátóba.

Hirdetés

A Chio Mozdulj Gamer legutóbbi rendezvény egy közös, halloweeni túrázás volt a Gameday Iroda főszerkesztőjével, Kiss Imivel, aki a hideg ellenére is felvitte a csapatot a János-hegyi kilátóba.

Hirdetés

Természetesen videós csapatunk is jelen volt, és végigkövette a nagy pillanatokat, amiket most ti is megnézhettek. Minden viszontagság ellenére egy nagyon kellemes Mozdulj Gamer esemény volt, mókával, kacagással, és varázslatos természetjárással.

Ha nem akartok lemaradni hasonló programokról és videónkról, csak kattintsatok a feliratkozás gombra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)