Hirdetés

Mulan már szinkronos előzetesen is harcba indul

|

Újabb trailer kapott a Disney élőszereplős Mulan mozija.

Hirdetés

A korábbi élőszereplős adaptációk után Mulan sem kerülheti el a sorsát, idén márciusban ez a klasszikus Disney mese is filmmé változik. A korábbi recepttől némileg eltérően itt az eddig látottak alapján egy jóval komolyabb, realisztikusabb verziót kapunk, cuki animált sárkányokra ne számítson senki sem. 

Hirdetés

A hamarosan bemutatásra kerülő film tehát legalább annyit merít a korábbi rajzfilmből, mint az eredeti Hua Mulan mítoszból. Kínában borítékolható előre a kasszasiker, de a trailerek alapján tényleg egy izgalmas mozinak tűnik az új Mulan, szóval érdemes lesz majd beülni rá. A legutóbbi előzetest immár magyar szinkronos verzióban is meg tudjátok nézni: 

Az élőszereplős Mulan mozi 2020. március 26. érkezik meg hazánkba. Ti megnézitek majd? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)