Hirdetés

Mutatjuk, mit kell tenned, ha PS5-öt vagy Xbox Series X-et találtál a fa alatt

|

Segítünk, mire kell majd mindenféleképpen odafigyelned, miután feltépted a PS5 vagy Xbox Series X dobozát.

Hirdetés

Új generációs konzolt kaptál karácsonyra, vagy saját magadat lepted meg egy Xbox Series S-sel, Series X-szel, netán PlayStation 5-tel? Nos, ebben az esetben egyrészt gratulálunk, másfelől pedig szeretettel figyelmedbe ajánljuk az alábbi videót, amelyben Kaci megoszt pár trükköt és beállítást, melyekkel nem árt tisztában lenni az első indítást követően.

Megmutatja például, hogy állítható a konzolok nyelve magyarra, mit kell tennetek az optimális játékmenetrögzítés, vagy épp a tökéletes 3D-s hangzás érdekében.

Hirdetés

A lista persze szabadon bővíthető, lent a kommentek között bátran osszátok meg saját tippjeiteket is!

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)