Hirdetés

Mutatjuk, szerintetek mik voltak 2021 legjobb játékai

|

A GameStar Online olvasói a 2021-es felhozatalból is megszavazták több kategóriában az év legjobbjait.

Hirdetés

A szerkesztőség tagjai már korábban szavaztak, és az ő tízes listáik összesítéséből nemrég megszületett a GameStar saját 2021-es toplistája, de természetesen most sem maradhatott el a GameStar Awards, vagyis az a közönségszavazás, ahol ti díjazhattok játékokat.

Összesen 16 kategóriában hirdettünk végül győztest az olvasói szavazatok alapján, alább ennek a videós összefoglalóját találjátok meg.

Hirdetés

Egyetértetek a kialakult eredménnyel, vagy vitába szállnátok vele? Írjátok meg bátran lent, a kommentek között! 

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)