Hirdetés

Mysterio magyarázó - Pókember legrejtélyesebb ellenfele

|

A Pókember: Idegenben filmben immár a mozivásznon is összecsapott Pókember és Mysterio, a titokzatos gonosztevő azonban a Marvel képregényekben is izgalmas múlttal rendelkezik.

Hirdetés

A Pókember: Idegenbenről már egy első benyomások videóban és egy hosszabb, spoileres kibeszélőben is meséltünk nektek. A filmben központi szerephez jut Póki régi ismerőse, az átverések mestere, Mysterio is. Legújabb magyarázó videónkban az ő képregényes hátterét mutatjuk be.

Hirdetés

Mysterio már a '60-as évek óta fontos szereplője a Pókember képregényeknek. Karrierjét kaszkadőrként és speciális effektusokért felelős szakemberként kezdte, de hamar szuperbűnözőnek állt. Bár legnagyobb ellenfelének mindenképp Pókembert kell tekintetni, az évek folyamán olyan szuperhősökkel is dolga akadt, mint a vak igazságosztó, azaz Fenegyerek. Ismerjétek meg Quentin Beck történetét!

A narrációt ezúttal is fantasztikus barátunk, Kovács Bálint készítette, akinek a csatornáján szuper hangoskönyveket találtok, ha ide kattintotok. Természetesen a jövőben is készülnek majd hasonló képregényes magyarázó videók. Ha nem akartok lemaradni róluk, akkor ez a cuki kis gomb itt lent rengeteget segíthet: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)