Hirdetés

Nagyon eltávolodott Tolkien elképzelésétől A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi, de attól még nézhető?

|

Szinte felfoghatatlan összeget költött az Amazon minden idők legdrágább sorozatára, de a végeredményt nem mindenkinek fogja bevenni a gyomra.

Hirdetés

Fontos mérföldkövet jegyezhetnek fel az Amazon Studios krónikásai, ugyanis másfél hónappal a premier után véget ért A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első, mindössze 8 epizódból álló évada. A Prime Video streaming platformra gyártott sorozatról bár a bejelentése pillanatában tudni lehetett, hogy nem marad, és nem is maradhat teljes mértékben hű ahhoz a vízióhoz, amit J. R. R. Tolkien papírra vetett, és még úgy is tudott meglepetést okozni, hogy tulajdonképpen mindenre felkészültünk.

És most még véletlenül sem arra gondolunk, hogy a színészgárda sokszínűbb, mint Peter Jackson adaptációiban, ugyanis vannak ennél jóval lényegesebb, kikezdhető pontjai a sorozatnak, amelyek mellett bizony nem lehet, és nem is szabad elmenni szó nélkül.

Hirdetés

Ti mit gondoltok az Amazon sorozatáról? Nektek tetszik az az irány, amin A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi elindult, vagy legszívesebben a Végzet-hegye tüzes katlanába vetnétek mindenkit, aki felelős érte? Írjátok meg kommentben!

Ahogy eddig, úgy a jövőben is rendszeresen jelentkezni fogunk kritikákkal, valamint további filmes és videojátékos tartalmakkal. Hogy biztosan nem maradjatok le róluk, iratkozzatok fel YouTube-csatornánkra. Érdemes rányomni a csengettyűre is, ha értesítést szeretnétek kapni az újdonságokról. Amennyiben pedig a munkánkat szeretnétek támogatni, azt a csatornatagság és a szuperköszönet révén tehetitek meg. Mindegyikért hálásak vagyunk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)