Hirdetés

Nagyon úgy fest, hogy 2023 a Marvel éve lesz

|

Rekordszámú Marvel film kerül a mozikba 2023-ban, ehhez a Marvel Studios mellett a Sony is hozzájárul.

Hirdetés

Eddig a 2018-as év számított rekordernek Marvel filmek premierje szempontjából, hiszen ebben az esztendőben nem kevesebb mint hat Marvel képregényeken alapuló filmet mutattak be a Marvel Studios, a 20th Century Fox vagy a Sony Pictures égisze alatt. 

Jövőre ez a rekord megdőlni látszik, hiszen ha időközben semmit sem halasztanak el, akkor 2023-ban hét marveles bemutatóra számíthatunk. Ezekért a filmekért a Marvel Studios és a Sony felel. A Fox értelemszerűen már nem, hiszen azt a stúdiót bekebelezte a Disney, már ők is "házon belül" vannak. 

Hirdetés

Az alábbi videóban gyorsan összeszedtük, egészen pontosan mely Marvel filmek fognak megérkezni 2023-ban. A rajongók bőven kapnak néznivalót, ez teljesen bizonyos.

Ha tetszett nektek ez a videó, iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)