Hirdetés

Nagyot buktak, ma mégis tömegek imádják ezeket a filmeket

|

Egy újabb filmes toplistával jelentkezünk, ezúttal olyan mozikat szedtünk össze, ami csak bemutatójuk után lettek közönségkedvencek.

Hirdetés

Nem pakolható azonnali egyenlőségjel a magas bevételei mutatók és egy mozifilm valós minősége közé, ezt számos alkalommal bizonyította már a filmipar. Nem egyszer elfordult a múltban, és biztosan elő fog fordulni a jövőben is, hogy csúnyán elhalas a pénztáraknál egy olyan projekt, amit később a rajongók kultikus státuszba tudnak emelni.

Legújabb videós toplistánkban épp ilyen filmeket szedtünk most össze. Többek között olyan mozik kerültek elő, mint az 1986-os Hegylakó, a '99-es Harcosok klubja, vagy épp a tíz évvel ezelőtt bemutatott legutóbb Dredd adaptáció.

Hirdetés

A lista természetesen mint mindig, most is szabadon bővíthető. Bátran írjátok meg lent, a kommentek között azokat a saját filmes kedvenceiteket, amik anyagilag bukásnak bizonyultak, de később mégis imádta őket a nézőközönség.

Amennyiben elnyerte a tetszéseteket legújabb videónk, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra, nyomjátok be a csengőt, ha pedig támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a szuperköszönet és a csatornatagság funkciók segítségével erre is lehetőségetek van.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)