Hirdetés

Nehogy azt hidd, hogy a GTA VI kiszivárgása volt a legdurvább, ami a játékiparban történt

|

Tíz, komoly következményekkel járó szivárgást idézünk fel az elmúlt húsz évből, köztük a Half-Life 2 esetét is.

Hirdetés

Külső szemlélő számára úgy tűnhet, hogy ami a közelmúltban történt a Grand Theft Auto VI-tal, annak nagyobb a füstje, mint a lángja, egy túlontúl lelkes rajongó, egy rosszindulatú hacker, esetleg a kettő ötvözete jelentős, dollármilliókban mérhető károkat is okozhat a forráskód eltulajdonításával, a sztori meglepetésnek szánt részletei elspoilerezésével vagy a végleges alkotással köszönőviszonyban sem lévő, korai fejlesztői build kiszivárogtatásával.

És ez csupán néhány kiragadott példa az utóbbi két évtized legnagyobb sajtóvisszhangot kiváltó hasonló eseményeiből, amelyeket ebben a cikkben gyűjtöttünk össze nektek. Bizonyára lesz olyan történet, amelyről annak idején olvastatok, és talán olyan is, amelyikről most hallotok először.

Hirdetés

Természetesen gondoltunk azokra is, akik szívesebben fogyasztják a tartalmakat videós formában, narráció kíséretében, amit akkor is hallgathatnak, amikor nem áll módjukban a képernyőt bámulni. Tessék, a játékipar legdurvább szivárgásai csak egy kattintásra vannak tőletek:

Amennyiben elégedettek vagytok a videóval, és szívesen néznétek akár hasonlókat, vagy teljesen más témájúakat a csatornánkon, akkor érdemes feliratkoznotok, és a biztonság kedvéért benyomnotok a csengőt is, így mindig értesítést kaptok róluk. Ha mindezen felül még támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor azt a csatornatagság, illetve a szuperköszönet funkció révén megtehetitek. Mindegyikért hálásak vagyunk.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)