Hirdetés

Nekünk ezek az újítások hiányoznának legjobban a játékokból

|

Összeszedtünk öt olyat dolgot, amit talán nem is értékelünk eléggé a videojátékokban.

Hirdetés

Nemrég egy cikkben felelevenítettük azokat a játékmenetbéli újításokat, melyeket ma már teljesen természetesnek veszünk minden friss megjelenés esetében, korábban viszont ezek nélkül kellett boldogulnunk. 

Ma csak akkor lennénk már figyelmesek rájuk, ha egyszer elveszik őket tőlünk. Vegyük át együtt az alábbi videó segítségével azt, hogy milyen játékelemeket nem értékelünk eléggé manapság.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Mint mindig, természetesen most is szabadon bővíthető a videóban szereplő lista, úgyhogy bátran dobjátok be saját ötleteiteket is lent, a kommentek között!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)