Hirdetés

Nem csak a Ghost of Tsushima miatt lesz érdemes kinyitni a pénztárcát júliusban

|

Szokatlanul sok érdekes játék érkezik az év hetedik hónapjában, kiemeltünk közülük hatot, hogy videóban meséljünk róluk egy keveset.

Hirdetés

Délelőtt már ismertettük veletek a teljes júliusi és augusztusi játékmegjelenés-felhozatalt, és amint láthattátok, lesz mivel elfoglalnunk magunkat, amíg a hűvös szobában próbálunk életben maradni ebben az egyre durvább hőségben. A Ghost of Tsushima egyelőre biztos tippnek tűnik, de akad még ez-az, ami okozhat pár kellemesen eltöltött órát.

Hirdetés

A PlayStation 4-tulajok esetleg az Iron Man VR-ral tehetnek egy próbát, ha nem izzadnak annyira, hogy bepárásodjon a VR-szemüveg, a Nintendo Switch-esek pedig feltétlenül nézzenek rá az új Paper Marióra, mókásnak tűnik. Lesznek multiplatform játékok, versenyzés, akció, és PC-re érkező Death Stranding, de nem mondunk többet, arra itt a videó:

A feliratkozástól 10-ből 9 ember boldogabb lesz, a fel nem iratkozás pedig ötévnyi balszerencsét hoz. Tudjátok, mit kell tenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)