Hirdetés

Nem csak Ríviai Geralt ismerheti a jó borokat

|

A The Witcher 3: Blood and Wine DLC-ben a széria főhőséből is válhat szőlőültetvényes, akkor bárki könnyedén kikupálhatja magát a borok témakörében.

Hirdetés

Nem csak kedvenc fantasy tematikájú videojátékainkban, könyveinkben, vagy épp sorozatainkban jut fontos szerephez a minőségi bor és maga a borkultúra, hiszen Magyarországon is hosszú időre nyúlnak vissza a borgazdálkodás történelmi hagyományai. 

Hirdetés

Az alábbi videóban a The Witcher 3 játék és a Trónok harca tévésorozat borral kapcsolatos vonatkozásait elevenítjük fel, valamint egy új kezdeményezésről is mesélünk nektek. A www.magyarborod.hu weboldal segítségével persze még nem válik belőletek egy valódi sommelier, de látványos és könnyed formában ismerkedhettek meg az alapokkal, hogy eztán sokkal egyszerűbben választhassatok például magatoknak bort, és otthonosabban mozogjatok a borral kapcsolatos trendek világában.

Kóstold és tudd!
www.magyarborod.hu

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)