Hirdetés

Nem érted, hova tűnt a Fortnite a mobilokról? Videóban elmagyarázzuk

|

Látszólag a semmiből jött, pedig egy gondosan megtervezett akció része az Epic Games szabadságharca, amit az Apple és a Google üzleti gyakorlata ellen vív.

Hirdetés

Régóta szúrja egyes piaci szereplők szemét az a tulajdonképpeni 30 százalékos sarc, amit nem csupán az értékesített appok után, hanem az alkalmazásokon belüli tranzakciókat követően is lecsippent magának az Apple. Hasonló elvet vall a Google is, emiatt cseppet sem meglepő, hogy egyik fél sem tolerálta huzamosabb ideig az Epic Games partizánakcióját, melynek keretében a Fortnite kapcsán keresett egy nyitva felejtett kiskaput, vagy legalább egy szellőzőnyílást a szabályok kijátszására.

Hirdetés

Ennek következtében rövid úton kiebrudalták a legnépszerűbb battle royale-t mindkét platformról, amire villámgyorsa válaszreakcióként jogi lépéseket tett a Fortnite kiadója, ezzel mintegy leleplezve, hogy tudta, mit kockáztat, és fel is készült rá, talán épp szándékosan teremtett ilyen helyzetet. De ahelyett, hogy tovább rabolnám a szót, nézzétek meg inkább az alábbi videót, melynek alapjául Csirke ebben a témában született írásos elemzése szolgál.

Ha nem szeretnétek lemaradni a későbbi videóinkról, iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)