Hirdetés

Nem is gondolnád, milyen régóta léteznek mikrotranzakciók

|

Te fizetnél egy lópáncélért? Nem kevesen voltak, akik megtették.

Hirdetés

Sokan már csak a mikrotranzakciók puszta említésétől is azonnal sikítófrászt kapnak, de értelemszerűen nem lenne ennyire népszerű ez a monetizációs forma a kiadók között, hanem dőlne belőle a pénz, vagyis ne élnének vele nap mint nap tömegek.

De mikor találták ki egyáltalán ezt a rendszert? A mikrotranzakciók alig pár éve léteznek, ugye? Nos, egyáltalán nem ez az igazság.

Hirdetés

Már az 1990-es években is megjelentek különféle mikrotranzakciók. Erről és az egész monetizációs forma történetének főbb állomásairól mesélünk nektek legújabb magyarázó videónkban.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)