Hirdetés

Nem lett igazuk a hurrogóknak: a Préda kifejezetten jó film lett

|

Sokan már az előzetesek láttán temetni kezdték a Prédát, de a valóság az, hogy ez a Predator-film piszkosul jól sikerült.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok a Préda kapcsán született kritikánkat, most pedig a megszokott módon egy videóban is mesélünk nektek a nálunk a Disney+ kínálatában debütált Predator előzményfilmről. A Préda első előzetesei miatt sokan kezdték villámgyorsan csapkodni az asztalt, miszerint a készítők bizonyosan valamit nagyon túltoltak, és oltott mésszel keverhették el cukor helyett a reggeli zabkásájukat, hiszen mi az már, hogy egy komancs lány le fogj nyomni egy predatort.

Nos, a helyzet az, hogy az írók végül csak összeraktak egy teljesen jó történetet, amiben nincsenek kötelező vicceskedések, indokolt benne az R-besorolás, ugyanakkor nem csap át bazáriba a hentelé, és a főszereplő, Naru egy végtelenül szerethető karakter lett, akit nem a "plot armor" védelmez, hanem saját találékonysága.  

Hirdetés

Ha már ti is láttátok a Prédát, akkor lent a kommentek között mindenképpen mondjátok el a véleményeteket a filmről! 

Ha tetszett nektek a videó, akkor dobjatok rá egy like-ot, amennyiben korábban még nem tettétek volna meg, bátran iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt is, hogy értesítést kapjatok legújabb anyagainkról. Amennyiben esetleg támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság vagy a szuperköszönet funkciók segítségével erre is lehetőségetek van - hatalmas köszönet, ha így tesztek!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)