Hirdetés

Nem lett túl jó a Legendás állatok: Dumbledore titkai, elmondjuk, miért

|

Videóban mesélünk nektek arról, hogy sikerült a Legendás állatok: Dumbledore titkai.

Hirdetés

Az első Legendás állatok film egészen korrekt volt, a másodikat viszont nehezen tudtuk megemészteni, túl kaotikusra sikerült, úgy tűnt, mintha a készítők egyáltalán nem tudnák, milyen irányba haladjon tovább a történet. Kíváncsian vártuk, hogy a folytatás mennyire lesz erős, tanultak-e a hibákból, vagy csak megpróbálják végigvinni a tervet, és ha törik, ha szakad, megcsinálják mind az öt részt, ahogy eredetileg eltervezték.

Egyelőre úgy tűnik, az utóbbi érvényesül.

Hirdetés

Szokásunkhoz híven írott kritikánkat videó is kíséri, melyből megtudhatjátok, mi mit gondolunk a héten a mozikba kerülő Legendás állatok: Dumbledore titkairól. Spoilerezni nem fogunk, ettől nem kell félnetek.

Ha tetszett a videó, iratkozzatok fel a csatornánkra és nyomjátok be a csengőt, hogy értesítést kapjatok friss audiovizuális tartalmainkról. A csatornataggá válással és a szuperköszönet funkcióval támogathattok minket, amiért nagyon hálásak leszünk.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)