Hirdetés

Nem színészként futottak be, mégis hatalmas mozisztárok lettek

|

Végül topligás színészek lettek, de nem itt indult a pályájuk.

Hirdetés

Sokan akadnak a filmipar legnagyobb nevei között, akik bizony messze nem a színészmesterség felé kezdtek el kacsintgatni pályafutások első időszakában. Sportolók, zenészek, pankrátorok sora keresi ma a kenyerét Hollywoodban, közülük gyűjtöttünk most össze párat egy filmes toplistában.

Nyilván nem hiányozhatott a felsorolásból korunk egyik legjobban fizetett színésze, Dwayne "The Rock" Johnson, aki gázi terén immár olyan nagyágyúkkal játszik egy ligában, mint Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, vagy épp az a Will Smith, akinek ugyancsak bérelt helye lett az alábbi videóban. 

Hirdetés

Most pedig ti jöttök! Kivel vagy kikkel egészítenétek ki a listát? Írjátok meg kommentben! 

Ha egyetlen új feltöltésünkről sem akartok lemaradni, csapjatok rá a feliratkozás gombra, és piszkáljátok meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság és a szuperköszönet segítségével ezt is megtehetitek.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)