Hirdetés

Nem vitte el a cica a nyelvünket, folytatjuk a Strayt

|

A macska rúgja meg, hát ez nem egy újabb Stray livestream?

Hirdetés

Nem szoktunk teljes végigjátszásokat streamelni a GameStar YouTube csatornáján, olykor azonban kollégáink teljesen belefeledkeznek egy játékba. Ilyen volt nemrég a The Quarry esete, most pedig a Stray csábította el teljesen EndreMant.

Éppen ezért a mai livestreamben onnan fogja folytatni a cicás kalandot, ahol egy héttel ezelőtt elbúcsúztunk tőle. 17 órakor kezdünk, az adás a tervek szerint nagyjából két órán át tart majd.

Hirdetés

Azért csak nagyjából, mert ha már látszik, hogy közel a játék vége, akkor nem fogja Endre sem letenni automatikusan 120 percnél a kontrollert. Ha viszont még bőven marad egy újabb adásnyi végjáték, egy későbbi napon teszünk pontot az egész történet végére.

Ha még csak véletlenül sem akartok lemaradni az adásokról, erősen javallott feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönetet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden kedvességért, mint a cicák.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)