Hirdetés

Hosszú az út az Overseerig - Neon Chrome GameStart

|

Az áprilisi GameStar magazin teljes játéka a Neon Chrome lett, EndreMan és Kaci éppen ezért futott is gyorsan pár kört ebben a különleges jövőbeli kalandban.

Hirdetés

EndreMan és Kaci feltűnően nagy vigyorral a képükön emeltek el egy áprilisi GameStar magazint a szerkesztőségből. A srácok egyből stúdióba is vonultak, hogy rögzítsenek egy videót az aktuális teljes játékról.

Ebben a hónapban a Neon Chrome-ot kapta meg teljes játékként a magazin minden vásárlója, EndreMan és Kaci pedig egy új GameStart erejéig kezdte el nyúzni a 10tons Ltd felülnézetes lövöldéjét. A Neon Chrome egy a címmel azonos nevű városban játszódik, ahol az emberek a kifejezetten modortalan Overseer uralma alatt sínylődnek, a fiúk így azért indultak harcba, hogy elbeszélgessenek őkelmével. 

Lessétek meg gyorsan ti is, hogy telt az idő a coop mókával.

Ha a jövőben sem szeretnétek lemaradni a GameStar videóiról, akkor mindenképpen könyököljetek rá a feliratkozás gombra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)