Hirdetés

Neon Ninja Box unboxing - ez a legnagyobb doboz, amit valaha nyitottunk

|

Kibontottuk a hazai Neon Ninja Boxot, ami durván meg volt pakolva menő relikviákkal.

Hirdetés

Nemrég elindult az első komoly hazai meglepetésdoboz széria, vagyis a Neon Ninja Box. Első dobozuk a szuperhősök témaköre köré épült, így nem is volt kérdés, hogy kibontsuk-e ezt a méretes pakkot. 

Hirdetés

Még sosem járt nálunk ennyire hatalmas doboz, ráadásul a benne lévő geek csodák felhozatal is valóban kiemelkedő volt. A következő dobozt a jelenlegi tervek szerint január elején rendelhetitek meg ti is, de akkor már az eddigi visszajelzések alapján egy picit át fogják alakítani a koncepciót, az új dobozra 8990 forint körüli áron lehet számítani - értelemszerűen így a tartalom is változik, de a srácok mindenképp megtartják majd az alábbi videóban is látható remek ár-érték arányt. 

Ide kattintva többet is megtudhattok a Neon Ninja Boxról. Ha a jövőben sem akartok lemaradni hasonló unboxing videókról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)