Hirdetés

Nézd egész szombaton a GameStar ünnepi élő adását, és zsákold be a foodpanda kuponokat!

|

Ha elég gyors vagy elég ügyes leszel, akkor mi fizetjük az ebéded vagy a nagybevásárlásod egy részét.

Hirdetés

Ahogy arról már beszámoltunk nektek, most szombaton, azaz március 11-én egy egész napos ünnepi livestreammel köszönjük meg nektek azt, hogy immár több mint 100 ezren követitek a GameStar Hungary YouTube-csatornát. A 100 ezer feliratkozós adásban elsősorban gigantikus LEGO szetteket fogunk összerakni, illetve persze beszélgetünk, játszunk, kicsit múltat is idézünk, de azt szeretnénk, hogy a jeles alkalomból ti is ajándékokban részesüljetek.

Éppen ezért a LEGO és a foodpanda támogatásával menő zsákmányolható lootokat szedtünk össze: gazdára fog találni egy gyönyörű LEGO autó (nyugi, ez bontatlan marad, mi hozzá sem érünk), valamint elképesztően sok foodpanda és pandamarket kupon is. Azért, hogy bebiztosítsátok magatoknak ezek valamelyikét, vagy épp esélyt teremtsetek a fődíjra, az említett LEGO verdára, kvízekben kell jól teljesítenetek. Ezekben vegyesen lesznek gamer és geek témájú kérdések, sőt olyanok is, amik kifejezetten a GameStar YouTube-csatornához kapcsolódnak.

Hirdetés

Összesen három kvízt tartunk majd a minimum 10 órásra tervezett adás során, és érdemes mind a hármon részt venni, az ezeken elért pontszámokat ugyanis összeadjuk, a gyors matek elvégzése után pedig kiderül, hogy ki az abszolút bajnok, aki egy "2022 Ford GT 42154" LEGO-szettet vihet majd haza. Fontos, hogy a bajnokunkkal személyesen is kezet szeretnénk majd rázni, illetve lőni vele egy Insta-fotót, így majd arra fogjuk megkérni, hogy látogasson meg minket egy előre egyeztetett időpontban a GameStar szerkesztőségében. 

Messze nem ért azonban ezzel véget a lootok sora! A kvízeket külön-külön is díjazni fogjuk, foodpanda és pandamarket kuponokat vághatnak zsebre a legjobb pontszámokat elérők. Minden kvízben az első öt helyezettet jutalmazzuk, így fog kinézni a díjazás:

  1. 3x4000 forintos pandamarket kupon és 3x2000 forintos foodpanda kupon
  2. 2x4000 forintos pandamarket kupon és 2x2000 forintos foodpanda kupon
  3. 1x4000 forintos pandamarket kupon és 1x2000 forintos foodpanda
  4. 2x2000 forintos foodpanda kupon
  5. 1x2000 forintos foodpanda kupon

Kuponokat még ezen felül is egész nap szórni fogunk az adásban, szóval érdemes lesz folyamatosan figyelni, a YouTube livestream chatjében és a képernyőre kiírva is fel fognak bukkanni kuponkódok, amit a leggyorsabb nézőnk válthat be magának rendelése során. 

A 2000 forintos foodpanda kupon esetén 4000 forint a minimum rendelési összeg, a 4000 forintos pandamarket kupon esetében pedig 10 ezer forint, a kuponok más akciókkal nem vonhatók össze, felhasználásukra a foodpanda alkalmazásán belül van lehetőség.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A 100 ezer feliratkozós ünnepi livestream a GameStar Hungary YouTube-csatornán, illetve alább a Play gombra kecsesen rábökve nézhető, szombaton pontban 10 órakor fogunk kezdeni:

Bár már elértük a 100 ezer feliratkozót, természetesen nincs megállás, irány a 200 ezer! Ha még nem tetted volna, te is csatlakozz követőink egyre népesebb csapatához, és iratkozz fel a csatornánkra!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)