Hirdetés

Nézd meg ezt a videót, ha tudni akarod, milyen a Marvel's Avengers

|

A sztori szuper, de a játék szerkezete bőven hagy kívánnivalót. Szerintünk ilyen lett a Marvel's Avengers.

Hirdetés

Írott formában már olvashattátok tesztünk a nemrég megjelent Marvel's Avengersről, de úgy gondoltuk, érdemes lehet videós formában is mesélni nektek a játékról, ami messze nem tökéletes, akad benne bőven hiba technikai és játéktervezési téren is, mégis az alapjain vannak annyira jók, hogy alapos tatarozás után egyszer egy kifejezetten jó játék is születhet majd belőle.

Hirdetés

Persze nekünk most a jelenleg kínált élményről kellett véleményt mondani, az alábbi videóban pedig ezt találjátok meg részletesen kifejtve. Kíváncsiak vagyunk a ti véleményetekre is, szóval ha már eltöltettetek pár boldog vagy épp keserű órát a játékkal, akkor lent a kommentek között mindenképp mondjátok el azt, hogy nektek mennyire jött be a Marvel's Avengers!

Ha a jövőben sem akartok lemaradni videóinkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a GameStar Hungary YouTube-csatornára: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)