Hirdetés

Nézd meg ezt a videót, ha tudni akarod, milyen a PC-s Horizon Zero Dawn

|

Kavics került a fogaskerekek közé, a Horizon Zero Dawn PC-s portja pedig végül nem tudta hozni az elvárt minőséget. Videónkban részletesen elmondjuk, egészen pontosan mi is a gond.

Hirdetés

Kaci tesztjét már olvashattátok a Horizon Zero Dawn PC-s kiadásáról, azonban úgy gondoltul, a Guerilla Games játékának portja egy külön videót is megérdemel. Annyit pedig már most elárulhatunk, hogy nem véletlenül kapta meg a játék tőlünk a "javításra szorul" plecsnit, ezen bizony még dolgozni kell.

Hirdetés

Guerrilla Games elvileg tényleg gőzerővel dolgozik a Horizon Zero Dawn kijavításán, az alábbi videóban azonban a Aloy kiváló kalandjának jelenlegi állapotáról mesélünk nektek. 

Ha a jövőben sem akartok lemaradni hasonló videotesztjeinkről és a GameStar Hungary YouTube-csatorna többi újdonságáról sem, akkor mindenképp iratkozzatok fel:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)