Hirdetés

Nézd meg videón, mennyivel szebb lett a Ghost of Tsushima PS5-ös változata!

|

Nem csak írásban, videón is elmondjuk, milyen lett szerintünk a Ghost of Tsushima: Director's Cut és az Iki Island DLC.

Hirdetés

A tavalyi év egyik legjobb játéka volt a PlayStation 4-re a nyár közepén megjelent Ghost of Tsushima, és ahogy az várható volt, a Sony felfrissítette, kibővítette, majd PlayStation 5-re is kiadta. Sajnos a Director's Cutra váltás senkinek nem ingyenes, de a tartalmakért és az élményért megéri az újabb változatot behúzni, még PS4-en is.

Hirdetés

HP nem csak megírta, hogy milyen lett szerinte a Ghost of Tsushima Director's Cut és a benne foglalt Iki Island DLC, de el is meséli nektek az alábbi videóban, amiben általunk rögzített felvételeket láthattok a PlayStation 5-ös változatból. Ha van 7 és fél percetek, indítsátok el, szippantsátok magatokba az élményt.

Ha tetszett a videó, like-kal adhatjátok tudtunkra, de azt különösen megköszönjük, ha csatornataggá váltok, vagy épp hírét viszitek. További anyagainkat megtaláljátok a csatornánkon, a feliratkozást is szívből tudjuk ajánlani!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)