Hirdetés

Nézd meg videón, miért olyan csodálatos a Kena: Bridge of Spirits!

|

Az év egyik legkellemesebb játékélményéről mesélünk nektek videótesztben.

Hirdetés

Kis csúszást követően, de a napokban végre megjelent a Kena: Bridge of Spirits, amit már tavalyi bejelentése óta izgatottan vártuk, látszott rajta, hogy ez valami különleges lesz. Az animációs múlttal rendelkező Ember Labs szerencsére nem csak az átvezetőket, de a játékmenetet is kiválóan rakta össze, és bár érezhető a végeredményen, hogy ez egy kis csapat első munkája, annyira mégsem indie, hogy megragadjon a középszerűségben.

Hirdetés

Aki írott formában fogyasztaná a tesztet, itt megtalálja, de természetesen videót is készítettünk, benne kizárólag általunk rögzített, PlayStation 5-ös játékmenettel és átvezetőkkel. Adjátok át magatokat az élménynek, aztán irány játszani!

Ha tetszett, amit láttatok, dobjatok a videóra egy like-ot, további tartalmakért iratkozzatok fel a csatornánkra, és ha támogatnátok minket, csatornataggá válás útján tehetitek ezt meg a legkönnyebben.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)