Hirdetés

Nézd velünk együtt a ma esti Ubisoft Forwardot!

|

Kaci élőben közvetíti a Ubisoft Forwardot, nézzük együtt a livestreamet, ahol többek között az átkeresztelt Immortal: Fenyx Risingot is megmutatják nekünk.

Hirdetés

Ma este, egészen pontosan 21 órakor startol majd el a legújabb Ubisoft Forward, ahol az Immortal: Fenyx Rising (leánykori nevén Gods & Monsters), a Watch Dogs Legion és a Hyper Scape kerül a fókuszba. Az előre belengetett felhozatal mellett persze bármikor érkezhetnek meglepetésszerű bejelentések is, nemrég például újra pletykálni kezdtek arról, hogy közel vagyunk már egy Prince of Persia remake leleplezéséhez.

Hirdetés

Az adást, illetve már a 20:30-kor startoló pre-show-t is élőben fogjuk közvetíteni, szóval nincs más dolgotok, mint ellátogatni a GameStar Hungary YouTube-csatornára, vagy nemes egyszerűséggel elindítani az alábbi livestreamet, és ma este fél kilenctől már évezhetitek is Kaci kommentárjával a Ubisoft eseményét. 

Mindezeken felül azt is elárulhatjuk nektek, hogy nemrég a Cenega Hungarynek köszönhetően lehetőségünk volt a sajtó néhány képviselőjével együtt online kipróbálni az egyik bemutatandó játékot, tapasztalatainkat pedig ma 21:45-kor oszthatjuk meg veletek cikk és videó formájában - ekkor jár le ugyanis az ezekre vonatkozó embargó. 

Ha a jövőben is szeretnétek, hogy hasonló módon közvetítsünk majd videojátékos konferenciákat, akkor mindenképp hallassátok a hangotokat, illetve ne felejtsetek el feliratkozni YouTube-csatornánkra, mert akkor lesz csak igazán csodaszép ez a világ: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)