Hirdetés

Nézzétek élőben, ahogy szörnyek ezreit szedjük szét!

|

Kaci ma este megnézi, milyen lett a Serious Sam 4, és van olyan jó, hogy az élményt megosztja mindannyiunkkal.

Hirdetés

Közel kilenc éven át tartó szünet után jelentkezett új résszel a Serious Sam sorozat, és a visszatérés többé-kevésbé jól sikerült. Mind a kritikusi értékelések, mint a játékosok által adott pontszámok vegyesek, aminek az az oka, hogy pont ugyanazt az élményt kapjuk, mint régen, csak valamivel szebb látvánnyal. Mindenki maga döntse el, neki megér-e 39,99 eurót ez, vagy inkább a sorozat korábbi részeit veszi elő újra.

Hirdetés

Hamarosan érkező tesztünkben mazur fogja kielemezni a Croteam művét, ma este viszont Kaci veti bele magát a darálóba, és megpróbálja visszaverni ocsmányságok szüntelenül áradó hadait. Csatlakozzatok hozzá ma este 19:00-tól a YouTube csatornánkon.

Épp most került fel egyébként egy újabb unboxing, és van még pár videó betervezve a következő napokra, iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)