Hirdetés

Nézzétek meg, ahogy rommá lövetjük magunkat a Call of Duty: Modern Warfare II-ben

|

A kampány után már elérhető a Call of Duty: Modern Warfare II multiplayer játékmódja is, Kaci a mai streamben ennek esik neki.

Hirdetés

Már olvashatjátok a Call of Duty: Modern Warfare 2 multiplayer tesztünket (hamarosan érkezik a videós verzió), a kampányról pedig már október végén írtunk nektek. Nincs más hátra, élő adásban is meg kell mutatnunk, mit tud az idei CoD, a mai livestreamben pedig Kaci pontosan így is fog tenni.

A megszokott időpontban, vagyis 17 óra környékén kezdünk, és előreláthatólag két órán keresztül megy majd a puttyogtatás, a végén pedig kiderül, milyen K/D aránnyal tud zárni Kaci - lent, a kommentek között nyugodtan tegyétek meg tétjeiteket ezzel kapcsolatban.

A helyes megfejtők között ingyenes like-okat sorsolunk ki, nem mindennapi lehetőség ez!

Hirdetés

Magát az adást a GameStar Hungary YouTube-csatornán, vagy akár itt alább tudjátok nézni:

Ha semmiképp sem akartok lemaradni az élő adásokról és az egyéb videós tartalmakról, akkor iratkozzatok fel a csatornánkra és bökjétek be a csengettyűt. Ha esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság funkcióval erre is lehetőség van, illetve a szuperköszöneteket is lehet dobálni. Minden ilyen kedvességét nagyon köszönünk nektek!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)