Hirdetés

Nézzük együtt a 2022-es The Game Awards nagy bejelentéseit!

|

Természetesen élőben fogjuk közvetíteni az idei The Game Awards gálát is.

Hirdetés

Péntekre virradó hajnalban indul a 2022-es The Game Awards, ahol nem csak az év legjobb játékai fogják megkapni jól megérdemelt díjaikat, hanem egy halom új játékelőzetesre, bejelentésre, meglepetésre is számítunk. A megszokott módon élőben fogjuk közvetíteni az egész gálát, Kacival együtt tudjátok végignézni a show-t.

Remélhetőleg marad még valami, ami nem szivárog ki addig, hiszen a napokban nem zártak rendesen a csapok, szivárgás áldozata lett a Star Wars Jedi: Survivor, a Horizon Forbidden West DLC, a Diablo IV és a Street Fighter 6 megjelenési dátuma is.

Hirdetés

Maga a The Game Awards december 9-én, péntek hajnalban, egészen pontosan fél 2-kor kezdődik. A mi élő adásunk egy picivel korábban, 1:15 környékén fog elstartolni. A műsort ide kattintva, vagy alább nézhetitek.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)