Hirdetés

Nézzük együtt a 2023-as Summer Game Fest összes bejelentését!

|

Természetesen élőben közvetítjük majd a teljes Summer Game Festet, izguljuk végig együtt Geoff Keighley műsorát!

Hirdetés

Mivel végül nagy nehezen idén is törölték az E3-at, most már tényleg eljutottunk odáig, hogy keresztet vethetünk az egykor nagy nevű rendezvénysorozatra, és teljesen átállt a játékipar arra, hogy a nagyobb stúdiók saját showcase-eket tartanak, az egész menetet pedig egy hatalmas össznépi buli nyitja meg, a Summer Game Fest, melyen idén is egy halom izgalmas újdonságra számítunk. Ahogy az elmúlt években, természetesen most is élőben fogjuk nektek közvetíteni a teljes műsort. 

Maga a Summer Game Fest pontban 21:00-kor fog elkezdődni, a mi élő adásunk pár perccel korábban indul majd. A streamben Kaci fog várni benneteket, vele együtt nézhetitek majd meg, mivel is készült Geoff Keighley és csapata a mai estére. 

Hirdetés

Ti egyébként milyen nagy bejelentésekre, esetlegesen milyen meglepetésekre számítotok? Írjátok meg bátran kommentben!

Ha még csak véletlenül sem akartok lemaradni legújabb videóinkról és persze az élő adásokról sem, villámsebesen csapjatok rá a feliratkozás gombra, és bökdössétek meg a csengettyűt is. Ha esetleg támogatnátok is a munkánkat, a csatornatagság és a szuperköszönet erre is lehetőséget biztosít.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)