Hirdetés

Nézzük együtt a legújabb PlayStation State of Play összes bejelentését!

|

Ezúttal elsősorban a Suicide Squad: Kill The Justice League-ről lesz szó.

Hirdetés

Nyakunkon a Sony következő State of Play eseménye, melyet a szokott módon nem sokkal a konkrét show előtt jelentettek be a japánok. Ezúttal kissé rendhagyó lesz a műsor, hiszen egy külsős cím, egészen pontosan a Suicide Squad: Kill The Justice League kerül a fókuszba a - játék ugyebár meg fog jelenni PlayStation 5 konzolok mellett PC-re és Xbox Series X/S-re is.

Maga a megjelenés még picit odébb van, jelen állás szerint május 26-án érkezik a Suicide Squad: Kill The Justice League, ma éjjel viszont nem kevés gameplay anyagot fognak nekünk belőle mutatni, szóval sokkal okosabbak lehetnek azok, akik eddig még csak fontolgatták a vásárlást, de nem kötelezték el magukat a játék mellett.

Hirdetés

Természetesen mint az összes hasonló eseménynél, most is dedikált élő adással készülünk, hogy veletek együtt nézhessük a bemutatókat, és persze egyből meg is beszélhessük a látottakat. A State of Play pontban este 10-kor indul, ami élő adásunk pedig picivel korábban, 21:50-kor fog elstartolni. Ebben Kaci invitál benneteket egy közös streamnézésre.

A jövőben érkező élő adásainkért érdemes feliratkozni a csatornánkra, ha pedig támogatni szeretnétek a munkánkat, a csatornatagság mellett a szuperköszönet segítségével ez a lehetőség is adott. Hálásak vagyunk minden ilyen kedvességért, óriási virtuális pacsi jár értük!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)