Hirdetés

Nézzük együtt a legújabb PlayStation State of Playt!

|

Mi sem tudjuk, mire lehet majd számítani, de pont ettől lesz izgalmas a State of Play.

Hirdetés

A PlayStation megint gyors volt: alig röppentek fel a hírek arról, hogy elhalasztanak egy korábban még be sem jelentett State of Playt, máris befutott a hivatalos közlemény, mi szerint ma éjjel valójában tényleg jönni fog egy új show, melyen a jövő (elsősorban japán) PlayStation-exkluzív címei közül szeretnének bemutatni párat.

Semmit sem tudni arról, hogy egészen pontosan mely játékok kerülnek majd elő (mi a Final Fantasy XVI-nak például nagyon tudnánk örülni), de bőven benne vannak a pakliban a potenciális meglepetések is. Az mindenesetre bizonyos, hogy a PlayStation VR2-ről ezúttal semmilyen formában sem lesz só, se a hardverről, se az arra készülő videojátékokról.

Hirdetés

Az adás 22:45-kor kezdődik, maga a State of Play pedig pontban 23:00-kor startol, és az előrejelzések szerint 20 perces lesz. Az előadást Kaci fogja közvetíteni a GameStar YouTube-csatornáján. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)