Hirdetés

Nézzük együtt a PlayStation Showcase bejelentéseit!

|

Újabb PlayStation Showcase következik. Kíváncsian várjuk, ezúttal milyen játékokkal készül a Sony, látunk-e valamit például a God of War: Ragnarökből.

Hirdetés

Ma este 10 órakor rajtol el a legújabb PlayStation Showcase, ami igazi ünnep lesz a Sony konzolját birtokló játékosoknak, hiszen egy halom ütős bejelentést várunk. Könnyen lehet, hogy végre közelebből is megismerjük a legújabb God of War játékot, mely esetében azt sem szabad elfelejteni, hogy hivatalosan egyelőre még a Ragnarök alcímet sem erősítették meg az illetékesek.

Ezen felül előkerülhet például a Gran Turismo 7, valószínűleg a 2022-re csúszó Horizon Forbidden Westből is mutatnak valamit, a titokzatos Abandoned kapcsán is számítunk fejleményekre, illetve kósza pletykák érkeztek egy PC-s Uncharted gyűjteményről. Mindezeken túl persze bármivel meglephet bennünket a Sony, a Death Stranding folytatásának vagy egy új Marvel's Spider-Mannek a bejelentése sem tűnik lehetetlennek.

Hirdetés

Mi is élőben fogjuk közvetíteni a PlayStation Showcase-t, élő adásunkban Kaci jelentkezik 21:45-től, vagyis nagyjából negyedórával a Showcase hivatalos indulása előtt kezdődik a mi műsorunk. 

Ha nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatni szeretnétek a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)