Hirdetés

Nézzük együtt a PlayStation Showcase legnagyobb bejelentéseit!

|

Egy csomó izgalmas előzetesre, bemutatóra számítunk, izguljuk együtt végig a PlayStation Showcase-t!

Hirdetés

Pontosan egy héttel ezelőtt dobta be a hírt a Sony: jön a legújabb PlayStation Showcase, ahol végre megmutatják nekünk a legújabb PlayStation 5 és PS VR 2 játékokat. Ma este, itthoni idő szerint 22:00-kor indul a hivatalos műsor, amit mi természetesen a jól megszokott módon élőben fogunk nektek közvetíteni.

Kaci ül majd le este a kamera elé, szóval vele tudjátok majd végigizgulni az elvileg több mint egy órás show-t, ahol többek között mi például a Marvel's Spider-Man 2-re is számítunk, mely kapcsán akár a megjelenési dátumot is megkaphatjuk.

Hirdetés

Nem sokkal a hivatalos műsor startja előtt, egészen pontosan 21:50-kor indul a mi streamünk, ott találkozunk!

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)