Hirdetés

Nézzük együtt a PlayStation State Of Play összes bejelentését!

|

Újabb PlayStation State Of Play előadás érkezik, ezúttal PSVR 2 játékokról is mesélni fognak nekünk.

Hirdetés

Alig pár napja derült ki, hogy megvan a PlayStation nyári bemutatójának időpontja, kiderült, mikor érkezik a következő State of Play. A Sony általában nem sokkal a soron következő esemény előtt szokta bedobni a dátumot, és nem volt ez másként ezúttal sem: ma, helyi idő szerint éjfélkor indul az előadás.

A közel 30 percesre tervezett PlayStation State of Play bemutató a Sony partnereinek bejelentéseire fókuszál, azaz ugyanúgy lehetnek köztük multiplatform címek, mint átmeneti, vagy teljes exkluzivitást élvezők. Ezen felül pedig a PlayStation VR 2 játékkínálatára is vethetünk majd egy pillantást.

Hirdetés

Megszokhattátok, hogy a State of Playeket amikor csak tehetjük, élőben közvetítjük nektek. Ma is ez lesz a terv, nem sokkal éjfél előtt indul majd saját élő adásunk, melyben Kaci figyeli majd veletek együtt, milyen bejelentéseket tartogattak erre a napra a külsős fejlesztők, és persze maga a Sony.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Elképesztő hála jár mindkettőért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)