Hirdetés

Nézzük együtt az átdolgozott Skull & Bones leleplezését!

|

A Ubisoft Forward különkiadásából kiderül, mennyit változott a bejelentés óta a Ubisoft kalózos játéka.

Hirdetés

Öt éve már annak, hogy a Ubisoft a 2017-es E3-on lerántotta a leplet az Assassin's Creed IV: Black Flag inspirálta kalózos játékáról, a Skull & Bonesról. Az ígéretes projekt körül azonban váratlanul magasra csaptak a hullámok, azon sem lepődtünk volna meg, ha a kiadó végül úgy dönt, hagyja elsüllyedni és leírja a veszteséget, ám - becsületére legyen mondva - nem adta fel. Mi több, elérkezettnek látta az időt arra, hogy újfent nyilvánosság elé engedje a Skull & Bonest.

A megismételt bemutatkozásra egy rögtönzött Ubisoft Forward keretében kerül sor, méghozzá július 7-én, azaz csütörtökön, magyar idő szerint este 8 órakor. Részletekbe menő prezentációt ígér a Ubisoft, tehát alaposan megismerjük majd a nyitott világú multiplayer alkotás játékmenetét.

Hirdetés

Az eseményt természetesen mi is élőben fogjuk közvetíteni a GameStar Hungary YouTube csatornán, ahol Kaci vár benneteket, és mivel 19:50-kor rajtol el a műsorunk, így lesz még pár percetek arról beszélgetni vele, hogy mit is szeretnétek látni a Sea of Thieves leendő kihívójától.

Ha tetszett az élő adásunk, és a jövőben sem szeretnél lemaradni róluk, akkor érdemes feliratkoznod a csatornánkra, amennyiben pedig még a munkánkat is támogatnád, akkor megteheted a  csatornatagság, valamint a szuperköszönet révén. Mindegyikért hálásak vagyunk.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)