Hirdetés

Nézzük együtt ma este a PlayStation bejelentéseit!

|

Újabb PlayStation State of Play livestreamet tart a Sony, mely során összesen 10 darab PS4-es és PlayStation 5-ös játékot mutatnak meg nekünk.

Hirdetés

Tegnap elvileg kiszivároghatott a PlayStation bemutató tartalma, de aztán  a posztoló azt írta, csak viccelt, és mi is ebben hiszünk inkább. Legalábbis nagyon reméljük, hogy a szóban forgó posztban említett címeknél ütősebb felhozatalla készül ma éjszakára a Sony. Az mindenesetre bizonyos, hogy mi élőben közvetíteni fogjuk az egészet State of Playt.

A Sony harminc percesre tervezett adása pontosan ma 23:00-kor startol el, mi pedig tíz perccel ez előtt indítjuk el saját livestreamünket, ahol Kaci vár benneteket, hogy együtt nézzük meg a nagy bejelentéseket. 

Hirdetés

Természetesen a fontosabb hírekről majd itt, az oldalon is azonnal beszámolunk, illetve a legizgalmasabb előzetesek is felkerülnek magyar felirattal ellátva a GameStar Hungary YouTube-csatornára - amire továbbra is határozottan érdemes feliratkozni, ha korábban ezt még nem tettétek volna meg.

22:50-kor tehát kezdünk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)