Hirdetés

Nézzük meg együtt a Forza Horizon 5: Rally Adventure DLC-t!

|

Kaci a mai élő adásban a Forza Horizon 5: Rally Adventure DLC-t próbálja ki.

Hirdetés

Hot Wheels bővítmény után már itt is van a Forza Horizon 5 második nagy kiegészítője, a Rally Adventure DLC. Ha nem csak a Horizon-szériát szeretitek, hanem időről időre leültök a DiRT Rally játékok elé is, akkor könnyen lehet, hogy épp nektek találták ki ezt a DLC-t. Persze ez a kiegészítő messze nem annyira kemény dió, mint egy masszív szimulátor, sokkal inkább a klasszikus "Horizon élmény" dominál benne. 

És mindez hogy fest a gyakorlatban? Ma este kiderül, ugyanis Kaci a Forza Horizon 5: Rally Adventure DLC-t fogja streamelni.

Hirdetés

Az élő adás a tervek szerint pontban este 8-kor fog elrajtolni a GameStar YouTube-csatornáján, illetve alább. 

Ha máskor sem szeretnétek lecsúszni az élő adásokról és a többi videóról, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)