Hirdetés

Nézzük meg együtt, hogy sikerült a Hogwarts Legacy!

|

Már ma belekukkanthatunk a hamarosan megjelenő Harry Potter-játékba, indul a Hogwarts Legacy.

Hirdetés

Fájdalmasan hosszú ideje várják már ezt a megjelenést a Harry Potter-rajongók, akik közül a PC-, PlayStation 5- és Xbox Series X/S-tulajdonosok éjféltől maguk is fejest ugorhatnak a Hogwarts Legacy sztorijába, feltéve persze, ha a Deluxe kiadást vásárolták meg a játékból.

Mi viszont abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy már ma megmutathatjuk nektek azt, hogyan sikerült az Avalanche Software játéka. A PS4-es és Xbox One-os verzió egyébként ugyebár áprilisban, míg a switches kiadás csak júliusban fog megérkezni. 

Hirdetés

Az adás pontban 13 órakor kezdődik, itt Kaci fogja majd meg a kezeteket és vezet el benneteket a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola falain belülre.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)