Hirdetés

Nézzük meg együtt, megmenti-e a nosztalgia a Crime Boss: Rockay Cityt!

|

EndreMan megnézi, tényleg olyan szörnyű-e a Crime Boss: Rockay City.

Hirdetés

Michael Madsen, Kim Basinger, Danny Trejo, Michael Rooker, Danny Glover, Vanilla Ice és Chuck Norris neve garancia a sikerre, ugye? Nos, ahogy az tesztünkből kiderült, a Crime Boss: Rockay City esetében korántsem ez a helyzet, nem volt elég olyan neveket leigazolni a játékhoz, akik kellemes emlékeket ébresztenek a mozinézőkben. 

De mennyire borzasztó a helyzet valójában? Mai élő adásunkból ez fog kiderült, EndreMan ugyanis ezúttal a Crime Boss: Rockay City-t viszi el PC-n egy próbakörre.

Hirdetés

Az adás a megszokott időpontban, vagyis 17:00-kor indul, és előreláthatólag nagyjából 2 órán át tart majd - de ezt már pontosan tudjátok ti is, ez szokott lenni a menetrend minden pénteken.

Ha más élő adásainkról sem akartok a jövőben lecsúszni, ne feledkezzetek el feliratkozni a csatornánkra. Ha pedig még támogatnátok is a munkánkat, azt megtehetitek a csatornatagság, valamint a szuperköszönet funkciók révén. Természetesen semmi sem kötelező, de hálásan köszönjük, ha így döntötök.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)