Hirdetés

Nézzük meg együtt, milyen lesz a Hogwarts Legacy!

|

A legújabb State of Playen a Hogwarts Legacy kerül a középpontba.

Hirdetés

Villámgyorsan bejelentett egy újabb PlayStation State of Play show-t a Sony, ezúttal a Hogwarts Legacy játékmenetét mutatják be nekünk. Mi pedig természetesen nem szalasztjuk el ezt a remek alkalmat arra, hogy egy élő adás keretein belül veletek együtt kukkantsunk bele a gameplaybe.

Kaci kommentárja fogja ma este kísérni a műsort, amelyből talán nemcsak az derül ki, hogy milyen állapotban van jelenleg az Avalanche Software akció-szerepjátéka, ami a 19. század végének varázsvilágába repíti vissza a Harry Potter-rajongókat, hanem még az is, hogy mikor kerül sor erre.

Hirdetés

A mi streamünk 21:45-kor indul (remélhetőleg most minden rendben megy majd, és nem kell minimális csúszással sem számolni), maga a State of Play pedig pontban 22:00-kor kezdődik el, szóval a start előtt még lesz időtök beszélgetni egy kicsit Kacival. A teljes műsor elvileg nagyjából 20 perces lesz, ebből közel 15 percet a játékmenet prezentációja tesz majd ki.

Amennyiben nem szeretnétek lecsúszni a jövőben sem az élő adásainkról, akkor mindenképp iratkozzatok fel a csatornánkra, ha pedig esetleg támogatnátok a munkánkat, akkor a csatornatagság erre is lehetőséget nyújt. Mindkettőért nagyon hálásak vagyunk!

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)